Zápisníky a diáre ešte nevymreli

Patríte do tej kategórie ľudí, ktorí sú presvedčení, že diár či zápisník k životu nepotrebujete, lebo si všetko pamätáte? Ako to u vás vyzerá večer, keď ľahnete do postele? Predstavíte si stranu v diári a odškrtnuté položky, ktoré ste v priebehu dňa stihli spracovať alebo rozmýšľate o tom, na čo všetko ste zabudli a presviedčate sám seba, že to zajtra určite dáte? Chcete vedieť, ako to urobiť tak, aby ste na nič nezabudli? Kúpte si diár a plánujte.

Diár sa prispôsobí vám. Nie vy jemu

Nebojte sa, nikto sa vám nevysmeje. Nie ste staromódni. Zápisníky a diáre ešte nevymreli a používa ich stále viac ľudí. Svedčí o tom aj množstvo noviniek, s ktorými sa pri diároch stretávame. Už to nie sú len prázdne strany, ktoré čakajú na to, že ich v priebehu roka zaplníte od prvej strany po poslednú. Fitness diár, lunárny diár alebo mini poľovnícky diár. Prispôsobte ho svojim záujmom a zjednodušte si život. Výroky, horoskopy, či pripomienky, čo sa v ktorý deň stalo sú pri listovaní v diári príjemným spestrením.

Zdroj: Pixabay

Okrem dôležitých termínov, ktoré musíte stihnúť, aj keby v diári zapísané neboli, si píšte aj drobnejšie aktivity, Vryjú sa vám do pamäte a prestanete ich odkladať na neskôr, aby ste večer mohli zaspávať s pocitom, že ste všetko hravo zvládli. Na ďalší deň toho máte predsa tiež dosť. Tak prečo to zbytočne prenášať. Neodkladajte veci na neskôr. Nakoniec ich aj tak musíte urobiť iba vy! Zatočte s prokrastináciou vďaka obyčajnému diáru. Dá sa to!

Výber diára nepodceňujte. Bude vás sprevádzať celý rok

Pri výbere diára zvážte, koľko aktivít na vás každý deň čaká a koľko na ich zapísanie potrebujete miesta. Výber je pestrý. Vreckový, denný, týždenný, pracovný, ale aj mesačný. Každému vyhovuje iný. Veľkej obľube sa teší týždenný diár. Prehľad všetkého, čo vás v danom týždni čaká máte pekne spísaný na dvoch stranách a viete sa v ňom rýchlo zorientovať, preložiť na ďalší deň, či napísať poznámku.

Diár vás reprezentuje. Nezabúdajte na to najmä v tom prípade, že je vašou neoddeliteľnou súčasťou napríklad pri pracovných poradách. Obal v tomto prípade predáva. Nie samotný produkt, ale vás. Momentálne je na trhu toľko rôznych prevedení, že naozaj je z čoho vyberať. Veľkej obľube sa v súčasnosti teší folklórny motív a výrobcovia na to reagujú a výsledkom je folk diár reprezentatívny za každých okolností.

Rovnaký a stále iný. Organizér

Máte veľa plánov a zdá sa vám, že deň je príliš krátky na to, aby ste to všetko stihli? Vsaďte na organizér. Viac času vám neprinesie, poriadok v termínoch, zadaniach a rôznych nečakaných úlohách áno. Strany do organizéru sa dajú dopĺňať, na svoje poznámky a postrehy budete mať stále dosť miesta. Plánujte, organizujte a pracujte. Prídete na to, že všetko ide, keď sa chce. Zrazu je čas aj na rodinu a koníčky. A 24 hodín zrazu na všetko stačí.

Štítky:

Súvisiace produkty

Najpredávanejšie produkty

Ing.Pavol Regina - "REGINA", Hattalova 12, Bratislava 831 03, +421244452110, shop@regina.sk