Tieto trendy školské potreby Herlitz váš školák jednoducho musí mať

Dávno sú preč tie časy, kedy školské potreby museli byť v prvom rade dokonalo funkčné a až v tom druhom sa riešil dizajn. Výsledkom boli všakovako tvarované pomôcky do školy, ktorými sa mnoho školákov zrovna chváliť nemohlo. Dnes je ale všetko inak – školských potrieb je viac než dosť a vyberať sa dá z rôznych tvarov, farieb a značiek.

Čo školákom v novom školskom roku nemôže chýbať?

Základom pre školáka by mal byť fešácky peračník a písacie potreby. Perá na písanie by mali byť ergonomicky vhodne tvarované, aby sa školákovi dobre držalo a aby ho ani po dlhšej dobe nebolela ruka. Peračník pekne dotvoria ďalšie písacie potreby ako rôzne fixky alebo farbičky, ktoré podnietia jeho kreativitu. Je ich tu naozaj veľa. ☺

Ani tie najlepšie písacie potreby vám ale nepomôžu, keď nie je na čo písať

Každé dobré pero potrebuje aj dobrý papier. A najlepšie v zošitovej forme. Vďaka šírke ponuky, si tie najkrajšie zošity nájde naozaj každý školák. Či už to budú zošity s dizajnovým stvárnením rôznych známych miest alebo s abstraktnými tvarmi, to je už na vkuse vášho nového školáka. Nezabudnite mu kúpiť nielen jednu, ale hneď viacero veľkostí zošitov, aby ich mohol striedať podľa predmetov.

Netreba zabúdať ani na ďalšie drobnosti

Medzi školské potreby ale patria aj ďalšie drobnosti, ako sú strúhadlá, gumy, obaly na zošity, rôzne zakladacie dosky a iné. Výhodou veľkého sortimentu detských školských potrieb je aj to, že z množstva rôznych dizajnov sa dajú vybrať pekné kúsky oddelene pre chlapcov aj pre dievčatá.

V rámci chlapčenských sú to zväčša motívy spomínaných miest, prípadne hráčov známych športov alebo autá. Školské potreby odporúčame vyberať aj podľa ich kvality, lebo naozaj nie je zošit ako zošit a deti majú rady veci, ktoré sa im dobre nepoužívajú, jednoducho nepoužívať. Kúpou kvalitných školských potrieb teda predídete nervom do budúcnosti.

Máte už aj vy nakúpené všetky školské potreby?

Súvisiace produkty

Najpredávanejšie produkty

Ing.Pavol Regina - "REGINA", Hattalova 12, Bratislava 831 03, +421244452110, shop@regina.sk