Tieto čistiace prostriedky potrebujete aj vo vašej kancelárii

Každá firma by mala žiariť čistotou – ak nie kvôli zamestnancom, tak minimálne kvôli návštevám klientov. Okrem toho, že sa človek v čistom prostredí omnoho lepšie cíti, vytvára sa tak aj bezpečná kancelária, kde sa nemusíte báť rôznych chorôb alebo baktérií, prípadne infekcií. Aké čistiace prostriedky do kancelárie vám odporúčame?

Kuchynské čističe sú základ

Kuchynský čistič do kancelárie, teda najmä do kuchynky, je základom, ktorý by ste rozhodne mali mať. K dispozícii by mal byť čistič, ktorý sa postará o vodný kameň, ktorého zvykne byť v prostredí firemnej kuchynky veľa, ale aj o prípadnú vznikajúcu hrdzu. Vďaka takémuto pomocníkovi bude vaša kuchynka žiariť čistotou a každému v nej bude lepšie chutiť.

Samozrejmosťou by v kuchynke mala byť aj, laicky povedané, Jar. Saponát na riady je vo firemnej kuchynke dôležitý, pretože vďaka nemu sa vám nebudú na dreze hromadiť množstvá a množstvá špinavých riadov. Na vás tak bude už len vytlačiť papier, v ktorom zamestnancov vyzvete k umývaniu. ☺

Čisté podlahy = dobré výkony v práci

Nikomu sa dobre nechodí po zalepenej alebo celkovo špinavej podlahe. Práve preto, či už máte v kancelárii osobitnú upratovačku alebo si čistíte kanceláriu svojpomocne, bude vhodné mať v nej aj čistič na podlahy. Dobrý čistič na podlahy dokáže odstrániť aj naozaj zažratú špinu z podláh, po ktorých sa pohybuje veľké množstvo ľudí.

Vhodné je mať v práci aj univerzálne dezinfekčné čističe, pomocou ktorých budete môcť zbaviť povrchy rôznych baktérií, čo sa pozitívne odrazí na nízkej miere chorľavosti a výberu PN spomedzi vašich kolegov. Stačí dvakrát do týždňa pretrieť každý stôl dezinfekciou a všetko by malo byť v suchu.

Množstvo ľudí na čističe do kancelárie zabúda, my to však rozhodne neodporúčame. Vyberte si aj vy svoje nové kancelárske čističe a uvidíte, že sa v pracovnej sfére budete lepšie cítiť. 

Súvisiace produkty

Súvisiace články

Najpredávanejšie produkty

Ing.Pavol Regina - "REGINA", Hattalova 12, Bratislava 831 03, +421244452110, shop@regina.sk