EKO kancelária

Rozmýšľate, akú kanceláriu máme na mysli. Tú vašu. Nemyslíme tým džungľu s množstvom kvetov, aj keď nejaká rastlinka nikdy nie je na škodu. Poriadne si ju pozrite. Čo všetko v nej vidíte? Čo myslíte, dajú sa všetky tieto veci vymeniť za kancelárske potreby ohľaduplné k životnému prostrediu? Poďme sa na to pozrieť spolu.

EKO kancelárske potreby

Predmety, ktoré v kancelárii používate denne, skúste vymeniť za tie EKO. Šanón pákový, pero, kopírovací papier, ceruza, blok, lepidlo, či organizér.

BIO nemusí byť len to, čo je vyrobené z papiera. Korekčný lak na vodnej báze so štetčekom má výbornú kryciu schopnosť a rýchlo schne. Zošívačka z recyklovaného plastu je k životnému prostrediu ohľaduplnejšia a zopnete ňou až 20 listov. Lepiaci strojček pečiatka je vyrobená z recyklovaného plastu. Venujte nakupovaniu kancelárskych potrieb viac pozornosti a budete prekvapení, čo všetko môžete ekologicky nahradiť.

Každý výrobok, ktorý berie ohľad na životné prostredie má označenie EKO.

EKO balenie

Potrebuješ niečo zabaliť? Recyklovaný baliaci papier a vrecká kupecké to hravo zvládnu. Dokumenty, ktoré potrebujete z kancelárie odoslať hodvábny papier predsa nepotrebujú. Potrebujete poslať niečo väčšie? Nebojte sa, krabica kartónová to unesie. Jednoducho ju zložíte, prelepíte lepiacou páskou a pošlete do sveta.

Odpad treba triediť. Aj v kancelárii

K veciam, z ktorých sa v kancelárii stáva odpad pristupujte zodpovedne. Vzniknutý odpad trieďte. Taška z netkanej textílie ekologická vám s tým pomôže. Zariaďte odpadový kútik a vybavte ho taškami odpadu prislúchajúcich farieb:

Eko drogéria

Do drogérie patrí aj toaletný papier a papierové utierky. Skúste tie EKOlogické. Sú vyrobené z primárnych a recyklovaných vlákien. Pri ich výrobe sa používajú chemikálie šetrné k životnému prostrediu a berie sa ohľad na znižovanie množstva skleníkových plynov a iných emisií vypúšťaných do ovzdušia.

Nakupujte v obchodoch bez obalov

Všetci dobre vieme, že bez dobrej kávy to v kancelárii nie je ono. Aj tu môžete myslieť ekologicky. Kupujte kávu bez obalu. Nechajte si ju zabaliť do vlastného papierového vrecka.

Dôležité je začať. Postupne začnú ekologicky myslieť všetci zamestnanci.


Pozrite si všetky EKOlogické produkty, ktoré regina.sk ponúka. 

Súvisiace produkty

Najpredávanejšie produkty

Ing.Pavol Regina - "REGINA", Hattalova 12, Bratislava 831 03, +421244452110, shop@regina.sk